Cím: 1095 Budapest, Soroksári út. 48–54. Telefon: +36 1 793 2670 E-mail: info@terragro.hu   www.terragro.hu
  • English
  • Română
  • Slovenčina

Tápanyagszolgáltatás és talajszerkezet-javítás: 25 éves a BioFil Kft.

Áprilisban ünnepli alapításának 25. évfordulóját a BioFil Kft. Az elmúlt két és fél évtizedben azon dolgoztak, hogy a legkorszerűbb, leghatékonyabb mikrobiológiai tápanyag-szolgáltató, illetve talajjavító termékekkel lássák el a mezőgazdasági termelőket.

A cég termékei megoldást nyújtanak a túlzott vegyszer- és műtrágyahasználat, illetve a monokultúrás intenzív termelés által tönkretett vagy termőképességében lecsökkent talajok regenerálására, talajegészségének helyreállítására.

Segítik az ökológiai termelőket a hatékony gazdálkodásban, növelik a normál körülmények között működő mezőgazdasági termelők terméseredményeit és eredményességét, továbbá segítséget nyújtanak a klímaváltozás egyre növekvő kedvezőtlen hatásainak mérséklésében.

„Az 1999-ben alapított BioFil Kft. számára ez a 25. évforduló egy nagyon különleges alkalom, amikor összegezhetjük az elért eredményeinket és köszönetet mondhatunk mindazoknak, akik hozzájárultak a sikereinkhez – mondta Szkladányi Sándor, a BioFil Kft. ügyvezetője. – Elkötelezett munkatársaink és hűséges ügyfeleink nélkül nem érhettük volna el ezt a mérföldkövet. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárultak a mögöttünk lévő évek sikereihez.”

„25 év hosszú idő, ez alatt sokat változott a szervezet, bővült a termékportfólió, de a kiemelkedő kutatói háttér és a prémium minőség mindvégig állandó maradt. Így mindig büszkén ajánlottuk ezeket a mikrobiológiai készítményeket a gazdáknak” – tette hozzá Ország Csaba, a BIOFIL termékeket Terragro Kft. kereskedelmi vezetője.

A BioFil Kft. továbbra is elkötelezett a legjobb minőségű és nagy hatékonyságú termékek fejlesztése mellett, és büszkén folytatja a megkezdett munkát a mikrobiológiai készítmények piacán.

Fehérné Boros Irén

területi képviselő
Jász-Nagykun-Szolnok, Békés

Telefon: 06 (30) 180-5888
E-mail: info@terragro.hu