Cím: 1095 Budapest, Soroksári út. 48–54. Telefon: +36 1 793 2670 E-mail: info@terragro.hu   www.terragro.hu EnglishOroszRomán youtube facebook
terragro logo biofil logo

Hírek

BIOFIL Szárbontó technológia: A mezőgazdaság legnagyobb aratása
2021. 10. 03.

A növényi maradványok jelentős rost-, energia- és növényi tápanyagraktárakat jelentenek! A BIOFIL Szárbontó Technológia a fentieket elérhetővé teszi, már a következő kultúra számára!

A BIOFIL Szárbontó Technológiában alkalmazható mikrobiológiai készítmények:

BIOFIL Szárbontó készítmény biztosítja a hatékony és gyors szervesanyag-lebomlást! A lebomlás gyorsításával több tápanyaghoz férnek hozzá ­növényeink! Az esetleges kórokozók életterét, áttelelési lehetőségeit is csökkentjük! Hatékony nitrogénkötő baktériumtörzset is tartalmaz!

BIOFIL Talaj-pH specifikus termékek biztosítják a megfelelő tápanyagellátást! Fokozza a Szárbontó készítmény lebontást segítő képességét! Kombinációban történő alkalmazáskor a kórokozók elleni hatás is javul!

BIOFIL Klíma készítmény elsődleges funkciója a talajszerkezet javítása. Azokra a talajokra ajánljuk, ahol a talaj szerkezete az optimálistól ­eltérő (laza szerkezetű vagy porosodott talajok)! Alkalmazásával jelentősen javíthatjuk a talaj vízháztartását, a ­ter­mesztett kultúrák aszálytűrését, a magágy minőségét! A  Szárbontó készítménnyel kombinált alkalmazás segítségével tartósabb és ellenállóbb aggregátumstruktúrát hozhatunk létre!

BIOFIL Talajőr készítmény biológiai úton szorítja ki a talajban terjedő kórokozókat a gyökér­környezetből! Kifejezetten ajánljuk alkalmazását, ha a learatott kultúra valamilyen gombával (pl.: szklerotínia) fertőzött volt! A lebomló szerves anyagokon is korlátozza a kórokozók terjedését!

 

A cikk teljes terjedelemben ide kattintva érhető el.