Cím: 1095 Budapest, Soroksári út. 48–54. Telefon: +36 1 793 2670 E-mail: info@terragro.hu   www.terragro.hu
  • English
  • Română
  • Slovenčina

BIOFIL Szárbontó technológia: A mezőgazdaság legnagyobb aratása

A növényi maradványok jelentős rost-, energia- és növényi tápanyagraktárakat jelentenek! A BIOFIL Szárbontó Technológia a fentieket elérhetővé teszi, már a következő kultúra számára!

A BIOFIL Szárbontó Technológiában alkalmazható mikrobiológiai készítmények:

BIOFIL Szárbontó készítmény biztosítja a hatékony és gyors szervesanyag-lebomlást! A lebomlás gyorsításával több tápanyaghoz férnek hozzá ­növényeink! Az esetleges kórokozók életterét, áttelelési lehetőségeit is csökkentjük! Hatékony nitrogénkötő baktériumtörzset is tartalmaz!

BIOFIL Talaj-pH specifikus termékek biztosítják a megfelelő tápanyagellátást! Fokozza a Szárbontó készítmény lebontást segítő képességét! Kombinációban történő alkalmazáskor a kórokozók elleni hatás is javul!

BIOFIL Klíma készítmény elsődleges funkciója a talajszerkezet javítása. Azokra a talajokra ajánljuk, ahol a talaj szerkezete az optimálistól ­eltérő (laza szerkezetű vagy porosodott talajok)! Alkalmazásával jelentősen javíthatjuk a talaj vízháztartását, a ­ter­mesztett kultúrák aszálytűrését, a magágy minőségét! A  Szárbontó készítménnyel kombinált alkalmazás segítségével tartósabb és ellenállóbb aggregátumstruktúrát hozhatunk létre!

BIOFIL Talajőr készítmény biológiai úton szorítja ki a talajban terjedő kórokozókat a gyökér­környezetből! Kifejezetten ajánljuk alkalmazását, ha a learatott kultúra valamilyen gombával (pl.: szklerotínia) fertőzött volt! A lebomló szerves anyagokon is korlátozza a kórokozók terjedését!

A cikk teljes terjedelemben ide kattintva érhető el.

Fehérné Boros Irén

területi képviselő
Jász-Nagykun-Szolnok, Békés

Telefon: 06 (30) 180-5888
E-mail: info@terragro.hu