Cím: 1095 Budapest, Soroksári út. 48–54. Telefon: +36 1 793 2670 E-mail: info@terragro.hu   www.terragro.hu youtube facebook


BIOFIL® Szója


Növényspecifikus termék

Hazánk takarmányfehérje felhasználása döntően a szójára épül. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a támogatásban részesülő szójatermesztés igen gazdaságos, viszonylag nagy nyereséget hoz a gazdának. A baktériumos talajoltás a siker egyik kulcspontja.
A BIOFIL® Szója talajoltó baktérium készítmény kifejezetten a szója gümőzéséért felelős, szimbionta nitrogénkötő baktériumtörzset (Bradyrhizobium japonicum) tartalmaz.

A szója gümőképződése hatékonyan befolyásolja a növény egészségi állapotát, nitrogén ellátását. A terméshozam akár 20-40 %-os növekedést mutathat a nem talajoltott területhez képest. A kultúra után a talajban maradó nitrogén az utóvetemény terméseredményére is jótékonyan hat. A BIOFIL® Szója talajoltót a hatékony kezelés érdekében BIOFIL® talaj pH-specifikus talajoltó baktérium készítményekkel együtt, kombinációban ajánlott felhasználni. A BIOFIL® talajspecifikus és BIOFIL® Szója talajoltó készítményeket akkor is ajánlott kijuttatni, ha gümőképző baktériummal már oltott szója vetőmagot alkalmaznak.

Részletes útmutatónkat ide kattintva letöltheti.


Tekintse meg a további termékeinket