Cím: 1095 Budapest, Soroksári út. 48–54. Telefon: +36 1 793 2670 E-mail: info@terragro.hu   www.terragro.hu
  • English
  • Română
  • Slovenčina

AKTUÁLIS

TERMÉKEINK

RÓLUNK

TERMŐFÖLDJEINK TALAJÉLETÉNEK FEJLESZTÉSÉÉRT

A Terragro Kft-t 2013-ban alapítottuk. Legfőbb célunk, hogy egyik legféltettebb kincsünk, a termőföld talajéletét, tápanyag szolgáltató képességét megőrizzük unokáink részére is. Hisszük, hogy a mikrobiológiai megoldásoké a jövő, tanulva természetben lévő szabályozott folyamatokból, rendszerekből. A baktériumos talajoltás hatással van mind a talajra, mind a növényre. Törekvésünk, hogy a hosszú kutatómunkának köszönhetően kifejlesztett baktériumos talajoltó készítményeinket országszerte és külföldön egyaránt elérhetővé tegyük a növénytermesztés számára. BIOFIL® márkanevű termékeink – hazánkban és a világon is -egyedülállóan talaj-pH specifikusak (külön termék a savanyú, normál és lúgos talajokra), környezetkímélők, és hatékony megoldást nyújtanak a talajtermékenység megőrzésében. 

Természetes úton fordítják vissza a napjainkban egyre drasztikusabban növekvő talajkárosodást, segítenek a klímaváltozás negatív hatásait kivédeni. Mint minden talajoltó készítményt, a BIOFIL® termékeket is rendszeresen, évről évre kell használnunk, hogy hosszú távú hatásuk előnyeit is tapasztalhassuk. A legtöbb növénykultúránál többnyire már az első évben is hozamnövekedés tapasztalható. Hisszük, hogy gazdálkodóink elégedettsége tovább ösztönzi a környezettudatos, biológiai megoldásokat alkalmazók és a jövő generációk sorsát szívén viselők körét.

Mikrobiológiai készítményeinket 100 százalékban hazai, kárpát-medencei talajokból származó baktériumok alkotják, a termékek fejlesztését magyar kutatók végezték. Kutatóink jelenleg is folyamatosan ellenőrzik termékeink minőségét. A fenntartható gazdálkodás mellett fontosnak tartjuk gazdálkodóink visszajelzéseit, véleményét. Hisszük, hogy kitartó munkánknak köszönhetően, odafigyelésünkkel partnereink elégedetten térnek vissza hozzánk, ha baktériumos talajoltásról van szó.

Reméljük, hamarosan Önt is a BIOFIL® baktérium készítményeket alkalmazók között üdvözölhetjük!

Keressen bennünket!

KIJUTTATÁS SEGÍTSÉG

BIOFIL JET-el egyszerűbb

TALAJMINTAVÉTEL

Alapozás mindenek előtt

TESZTPARCELLA PROGRAM

Kedvezmények, előnyök, kooperáció

Ország Csaba

területi képviselő
Jász-Nagykun-Szolnok, Békés

Telefon: 06 (30) 180-5888
E-mail: info@terragro.hu